contact  

Er zijn drie slaapkamers en een ruime badkamer (scroll down) op de eerste etage. In elke slaapkamer is een electrische radiator aanwezig. Dit is slaapkamer 1. Er staat een tweepersoonsbed met twee nachtkastjes en er is een douche op de kamer. Daarnaast staat er een side-table met spiegel, een schoenenkist en drie kasten.


Hiernaast ziet u de grootste slaapkamer. Slaapkamer 2 met een tweepersoonsbed en twee nachtkastjes, een hele oude wieg, een side-table met spiegel, een stretcher en een lavabo. Verder staat er een tafel met stoelen, een dekenkist en een oude oma-kast.

 

Dan is er nog slaapkamer 3 met twee een-persoonsbedden en twee nachtkastjes, een secretaire, stoel, strijkplank, strijkijzer en een lampetkan.

 Er is ook een ruime badkamer met WC, wasbak, wasmachine, wasdroger (helaas is die stuk), douche, ligbad en een ingebouwde tweepersoons sauna met infrarood-lampen.Dan is er ook nog een tweede etage, die nog verbouwd moet worden. De tweede etage heeft een trap dia via een deur leidt naar het boventerrein. Het is nu nog te link, om daar gasten toe te laten.

slaapkamer 1 slaapkamer 1
logeerkamer logeerkamer
balkonkamer balkonkamer 
Badkamer 1 badkamer 2
trap naar 2e etage
profiel  
achtergrond  
kennisgebieden  
opleidingen
 
opdrachten  
boeken  
artikelen  
downloads  
links  
english
home